Zorgaanbod

HartKliniek biedt poliklinische cardiologische onderzoeken en behandelingen. U kunt bij ons terecht voor alle hart- en vaatziekten, van een eerste consult tot aan jaarlijkse controles. Daarnaast is er speciale aandacht voor het vrouwenhart, hartrevalidatie, cardiogenetica en preventief cardiologisch onderzoek.

Onderzoeken

Tijdens uw afspraak worden direct de benodigde of aangevraagde onderzoeken uitgevoerd om tot een diagnose te komen. Indien er een aanvullend onderzoek gewenst is, dan zal uw cardioloog dit met u bespreken. Hieronder vindt u een overzicht van de mogelijke onderzoeken.

Specialisaties

Naast algemene cardiologie heeft HartKliniek speciale aandacht voor het vrouwenhart, cardiogenetica, sport, hartrevalidatie en werken wij samen met (cardio)diëtisten.

Behandelingen

Afhankelijk van de diagnose kan de juiste behandeling worden gestart. De cardioloog stelt samen met u een behandelplan op en luistert hierbij ook naar uw wensen.

Medische keuringen

Bij sommige cardiologische aandoeningen heeft u een medische keuring nodig om bijvoorbeeld deel te nemen aan het verkeer of bij het uitoefenen van een bepaalde sport. Hieronder ziet u welke keuringen onze cardiologen kunnen uitvoeren.

phone